Infoisinfo Nederland

Autoglasservice Flakkee
Auto in Middelharnis

www.autoglasflakkee.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0187 485 25?

Adres

Steneweg 81. P.C. 3241XG, Middelharnis, Zuid Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Autoglasservice Flakkee

Verzekeringen in Middelharnis, autobedrijf in Middelharnis, Bedrijfswagens in Middelharnis, Merken in Middelharnis

De kern van ons bedrijf bestaat uit autoruitvervanging en –reparatie. Wij geven 3 jaar volledige garantie op een door ons geleverd en ingebouwd zonnedak. .

Als u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij in de meeste gevallen de schade afwikkeling met de verzekering regelen, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Ook leveren en monteren wij zonnedaken, inbouwruiten van bedrijfswagens, vlakglas op maat, blinderingsfolie, industriële- en machinebeglazing en ruiten voor exclusieve en klassieke auto’s. Eventueel kunnen wij ruiten hiervoor zelfs speciaal laten maken wanneer deze niet meer leverbaar zijn. .

U kunt terecht op ons bedrijf aan de Steneweg 81 te Middelharnis waar we een wachtruimte hebben of u kunt een leenauto meekrijgen. Door ons lidmaatschap van zowel Glasgarant als Focwa kunnen wij voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen werken. E.e.a. wanneer u WA+ (ook wel WA extra of WA mini-casco genoemd) of hoger verzekerd bent. Wij vergoeden uw eigen risico conform uw polisvoorwaarden. Al meer dan 25 jaar staan wij bekend om het hoge niveau van geleverde service en kwaliteit. .

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van de beste merken. Ons rayon omvat de volgende gebieden: Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten, Alblasserwaard, Hoeksche Waard, Zuid-West Brabant, Zeeland, Randstad en de Drechtsteden. Wij monteren ook op locatie. E.e.a. kan per maatschappij en soort verzekering verschillen, dus vraag ons altijd naar de voorwaarden. .

Tevens hebben wij een speciale afdeling voor ruiten van exclusieve en klassieke auto’s. Wij zijn officieel dealer van zonnedaken voor de regio van het gerenommeerde merk Webasto. Verder gebruiken wij kit van het merk Dinitrol en de blinderingsfolie van Suntek. Dit zijn merken die ook bij de productie van nieuwe auto's worden gebruikt. Autoruiten leveren wij van de merken Splintex, Pilkington, Securit/Saint Gobain. .

De montage van dergelijke ruiten vergt een andere ervar
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:00 17:30
   Dinsdag 8:00 17:30
   Woensdag 8:00 17:30
   Donderdag 8:00 17:30
   Vrijdag 8:00 17:30
   Zaterdag 9:00 12:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Autoglasservice Flakkee (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe